Albumآهنگ پاپ خارجیآهنگ رقص خارجیآهنگ میدتنپو

Kaskade – Christmas

Artist: Kaskade
Label: Columbia
Catalog: G010003842050U
Released: 24.11.2017
Type: Album
Style: Electronic, Pop, Dance, House, Lounge, Midtempo

لينک دانلود مستقيم براي اعضاء سايت. همين الان عضو شويد

دانلود آهنگ با لینک مستقیم براي اعضاء سايت،همين الان عضو شويد

Download link:

1. Christmas Is Here (feat. Late Night Alumni) (02:47)
2. Cold December (03:25)
3. Deck the Halls (feat. Erika) (03:13)
4. God Rest Ye (feat. Debra Fotheringham) (02:57)
5. O Come Emmanuel (feat. Skylar Grey) (02:54)
6. Silent Night (feat. Ilsey) (03:50)
7. The First Noel (feat. Gabrielle Current) (03:53)
8. In the Bleak Midwinter (feat. Kayrae) (03:36)
9. Holy Night (feat. Erika) (04:07)
10. It’s Beginning to Snow (01:49)
11. Santa Baby (feat. Jane XØ) (03:19)
12. Winter Wonderland (03:14)
13. This Christmas Night (feat. Dia Frampton) (03:19)

Show More

Leave a Reply