AlbumDubstepHouse Music

Nero – Between II Worlds

Artist: Nero
Label: Mta, Virgin Emi
Released: 11.09.2015
Source: Bia2dj
Type: Album
Style: Electronic, Bass, Dubstep, House

لينک دانلود مستقيم براي اعضاء سايت. همين الان عضو شويد

[toggle title=”Tracklist” state=”close”]
01. Circles (4:31)
02. The Thrill (3:30)
03. It Comes and It Goes (4:02)
04. Two Minds (3:34)
05. What Does Love Mean (4:09)
06. Between II Worlds (7:20)
07. Into the Night (5:12)
08. Satisfy (4:03)
09. Dark Skies (4:01)
10. Into the Past (Reboot) (4:14)
11. Tonight (3:40)
12. Wasted (4:53)


Show More

10 thoughts on “Nero – Between II Worlds”

    1. چند رو پیش بک آپ سایت برگردوندیم
      مشکل پیش اومد
      یه سری هم بخاطر کارای یه ولد زنا که قبلا نویسنده بود
      لینکهاش پاک شدن
      مشکل حل شد؟

      1. دمت گرم داداش.حتما این کار رو انجام بدید. چون خودم کلی سوال هم دارم جایی هم نمیتونم پیدا کنم جوابشو.مرسی از وبسایت باحالتون

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *